Hvordan foregår Spansk holdkursus?

Min Idé bygger på et ønske om at gennemføre undervisning i spansk på et solidt fagligt niveau til en målgruppe af kursister, der er seriøse og målrettede ift. at lære det spanske sprog, så de kan begå sig på spansk i de spansktalende lande/områder i verden.

Der skal være fokus på processen og ikke kun på resultatet og folk skal føle at de flytter sig både mundtligt og skriftligt uge efter uge.

Hele kurset varer 1 år og har forskellige opstartsfaser. Der vil være 4x3 måneder og man betaler tre måneder af gangen. Der vil være undervisningsfri i juleferien, påskeferien samt juli måned. Hvis man allerede har et niveau, vil man kunne tage en prøve for at se, om man evt. kunne starte på hold 2 -3 eller 4.

Spanskundervisningen i hold er tilrettelagt undervisning, hermed ikke sagt, at kursisterne ikke må tilføje eller komme med inspiration, men det overordnede forløb er tilrettelagt. Det er planlagt ud fra, at man på 4x3 måneder kan komme igennem det nødvendige grammatikforløb, ordforråd og skriftlighed, og derved kan tale, forstå og skrive spansk på brugerniveau. Der vil være hjemmearbejde forbundet med kurset og to timers online undervisning, hvis der er noget fra undervisningen, man ikke har forstået eller har brug for at få uddybet. Kursisterne skal gerne alle se resultater uge for uge og det kræver derfor en seriøs indsats fra både lærerens og kursisternes side.

Man vil ved kurset afslutning få tildelt et kursusbevis.

 

 

 

Læs mere: